Workflow tool & virtuele paralegal
Wat u dat oplevert, hangt er van af wat voor soort jurist u bent. Voor grotere advocatenkantoren is JurisprudentieTracker inzetbaar als workflow tool.

Heeft u een zelfstandige praktijk, dan heeft u met onze diensten de beschikking over een (virtuele) paralegal.

En werkt u als jurist in een organisatie die uitsluitend zeer specifieke jurisprudentie nodig heeft, dan kunt u abonnementen op bestaande tijdschriften opzeggen.

In alle gevallen bespaart JurisprudentieTracker u tijd bij het in de gaten houden van ontwikkelingen in de rechtspraak.

Jurisprudentietijdschrift 2.0
Alle papieren jurisprudentietijdschriften zijn inmiddels weliswaar online beschikbaar, maar dan toch nog slechts periodiek verschijnend.

JurisprudentieTracker biedt dagelijks nieuwe uitspraken en duiding bij uitspraken van eergisteren. U loopt daarmee weken, zo niet maanden voor op de ouderwetse annotatie.

Wisdom of the (legal) crowd
JurisprudentieTracker signaleert en aggregeert. Met JurisprudentieTracker beschikt u in feite over een redactie van honderden specialisten. Alle auteurs van gespecialiseerde juridische websites en blogs en alle redactieleden van de 100 belangrijkste vakbladen leveren indirect een bijdrage.

De beroepsgroep zelf bepaalt met elkaar welke zaken komen bovendrijven. Wordt een zaak op 8 verschillende blogs en in verschillende vakbladen door meerdere auteurs besproken, dan weet u: deze zaak is lezenswaardig.

Maatwerk
Onderwijsrecht voor de PO-Raad, slachtofferzaken voor het Schadefonds Geweldsmisdrijven, branche-specifieke selecties van jurisprudentie voor grote bedrijven, handhavingszaken voor gemeentejuristen…

Wij kunnen middels machine learning relevante jurisprudentie selecteren voor alle mogelijke branches, voor organisaties met een zeer specifiek juridisch werkterrein en voor specialistische niches. Ook voor de uwe.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een demo.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux